logo
0

Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo - Vyživující šampon pro barvené vlasy

  • Actyva Colore
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190748
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Actyva Colore Brilliante Shampoo - Vyživující šampon pro barvené vlasy

Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo představuje revoluci v péči o barvené vlasy. Tento vysoce vyživující šampon byl pečlivě vytvořen, aby poskytoval nejen čistotu a svěžest, ale také speciální péči, kterou si barvené vlasy zaslouží. Vlasy jsou často vystaveny různým vnějším faktorům, které mohou barvu postupně zesvětlit a ztratit její původní lesk. A zde přichází tento šampon na scénu! Díky své unikátní kombinaci aktivních látek a antioxidantů, tento šampon nejenže prodlužuje životnost vašeho odstínu, ale také obnovuje vitality vašich vlasů, dodává jim lesk a hloubku barvy. Pokud toužíte po dlouhotrvajícím odstínu, který zůstává živý a plný lesku, je Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo tou nejlepší volbou pro vaše vlasy.

Účinky:
Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo nabízí hned několik pozoruhodných účinků. Především zvyšuje odolnost barvy vůči vnějším vlivům, jako je sluneční záření, chlorovaná voda nebo horký vzduch fénů. Výsledkem je dlouhotrvající a živá barva, která zůstává svěží a zářivá mnohem déle než po použití běžných šamponů. Díky svým výživným složkám také přispívá k regeneraci vlasů, posiluje je a zabraňuje lámání a třepení konečků. Vlasy jsou po použití hladké, lesklé a plné vitality.

Vhodný pro:
Tento šampon je ideální pro všechny, kteří mají barvené vlasy a chtějí pro ně to nejlepší. Ať už máte vlasy lehce melírované, komplexně barvené nebo jen s několika prameny v odstínu, tento šampon je perfektní volbou. Je vhodný pro všechny typy vlasů - od jemných až po husté, od rovných po kudrnaté.

Použití:
Pro dosažení nejlepších výsledků je důležité tento šampon správně používat. Naneste dostatečné množství produktu na mokré vlasy a jemně masírujte do pěny. Při mytí se zaměřte jak na pokožku hlavy, tak na délky vlasů, aby byly všechny části dobře prokrvené a vyživené. Po mytí šampon důkladně opláchněte teplou vodou. Pro dosažení maximálního účinku a ochrany barvy doporučujeme následovat s kondicionérem z téže řady.

Pokud hledáte šampon, který chrání vaši barvu, dodává vlasům život a zároveň o ně pečuje, Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo je tím pravým produktem pro vás. Jeho bohaté složení, včetně antioxidantů, olejů a proteinů, zajišťuje, že vaše vlasy zůstanou krásné, zdravé a plné života po dlouhou dobu. Ať už jste nováček v oblasti barvených vlasů nebo hledáte lepší alternativu ke svému současnému šamponu, tento produkt vás rozhodně nezklame.
Actyva Colore