logo
0

American Crew 4-in-1 Medium Hold Grooming Kit - Sada pro muže

  • 4-in-1 Medium
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190215
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
4-in-1 Medium Hold Grooming Kit - Sada pro muže

Sada obsahuje:
American Crew 3-in-1 shampoo,conditioner and body wash 250ml
American Crew Alternator 100 ml
American Crew Forming Cream 85g
American Crew Face Balm Sample

American Crew 4-in-1 Medium Hold Grooming Kit je dokonalá kombinace produktů navržených tak, aby vyhovovaly potřebám každého moderního muže, který se chce cítit a vypadat nejlépe. V této sadě najdete vše, co potřebujete pro kompletní péči o vlasy, tělo a obličej. Balení zahrnuje American Crew 3-in-1 ve 250 ml balení, který kombinuje šampon, kondicionér a sprchový gel, American Crew Alternator ve 100 ml, což je flexibilní stylingový sprej, American Crew Forming Cream o váze 85g pro perfektní tvar a držení vašich vlasů a nakonec American Crew Face Balm vzorek pro post-rituální péči o obličej.

Vhodný pro:
Tato sada je ideální pro moderního muže, který hledá komplexní řešení pro svou každodenní rutinu. Je vhodná pro všechny typy vlasů a pleti a je ideální pro ty, kteří chtějí kombinovat kvalitu s praktičností.

Použití:
Začněte s použitím American Crew 3-in-1 při sprchování pro hluboké čištění a hydrataci těla a vlasů. Poté vysušte vlasy a aplikujte Alternator pro lehké držení a flexibilitu. Pro dokončení účesu aplikujte Forming Cream pro střední držení a přirozený vzhled. Po holení použijte Face Balm pro hydrataci a zklidnění pokožky.

American Crew 4-in-1 Medium Hold Grooming Kit je jedinečným spojením toho nejlepšího, co American Crew nabízí. Je to vše, co moderní muž potřebuje pro svůj dokonalý vzhled a pocit každý den. Tato sada je dokonalým dárkem nebo skvělou volbou pro ty, kteří chtějí zkombinovat svou každodenní péči v jednom balení.
4-in-1 Medium