logo
0

Christophe Robin Purifying Shampoo - Hloubkově čistící šampon pro všechny typy vlasů

  • Purifying Shampoo
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 203296
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Purifying Shampoo - Hloubkově čistící šampon pro všechny typy vlasů

Poskytněte svým vlasům dokonalou péči, jakou si zaslouží, s jedinečným hloubkově čistícím šamponem od značky Christophe Robin. Tento výjimečný produkt je základním kamenem v každé rutině péče o vlasy, který přináší revitalizaci, čistotu a zdravý lesk pro všechny typy vlasů.

Účinky:
Hloubkově čistící šampon od Christophe Robin je ideální pro intenzivní a přitom jemné čištění vlasů a vlasové pokožky. Díky svým aktivním složkám dokáže efektivně odstranit nahromaděné nečistoty, oleje a zbytky stylingových produktů, aniž by vysušoval vlasy nebo pokožku hlavy. Tento šampon také poskytuje úlevu od podráždění a svědění vlasové pokožky a zanechává vlasy krásně čisté, zdravé a plné života.

Vhodný pro:
Christophe Robin Purifying Shampoo je vhodný pro všechny typy vlasů a vlasové pokožky. Díky svému jemnému a zároveň efektivnímu složení je ideální pro pravidelné použití a může být také použit jako součást péče pro vlasy, které jsou náchylné k mastnotě nebo podráždění.

Použití:
Pro nejlepší výsledky naneste malé množství šamponu na mokré vlasy. Masírujte do vlasů a pokožky hlavy, vytvořte bohatou pěnu a poté důkladně opláchněte. Pro maximální efekt doporučujeme použít tento šampon ve spojení s ostatními produkty z řady Christophe Robin.
Purifying Shampoo