logo
0

Farouk Systems Man The Beard Oil - Olej na vousy

  • Man The
59ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 208682
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Man The Beard Oil - Olej na vousy

CHI Man The Beard Oil je luxusní olej na vousy, který byl vytvořen s ohledem na potřeby moderního muže. Tento produkt vám pomůže udržovat vousy v optimálním stavu, poskytne jim výživu, hydrataci a lesk. Jeho jedinečné složení je navrženo tak, aby vyhladilo a změkčilo vousy, zatímco pomáhá vyrovnat a udržovat vzhled a zdraví vašich vousů.

Účinky:
CHI Man The Beard Oil nabízí účinné řešení pro péči o vousy. Tento olej zvláčňuje a vyhlazuje vousy, zatímco zároveň pomáhá zklidnit a hydratovat pokožku pod vousy. Jeho složení dodává vousům lesk a zdravý vzhled, zatímco zároveň pomáhá snižovat podráždění a svědění spojené s růstem vousů.

Vhodný pro:
CHI Man The Beard Oil je ideální pro všechny typy vousů, od strniště až po dlouhé a husté plnovousy. Jeho vysoce hydratační a výživné složení je skvělé pro muže, kteří hledají efektivní řešení pro péči o vousy a zároveň chtějí podporovat jejich zdravý růst.

Použití:
Použití CHI Man The Beard Oil je velmi jednoduché. Stačí několik kapek oleje aplikovat na dlaně, rovnoměrně rozetřít a poté jemně vmasírovat do vousů a pokožky pod nimi. Olej můžete používat denně pro optimální výsledky. Jeho lehké, nelepivé složení se rychle vstřebává, takže nezanechává mastný povrch a lze ho používat kdykoliv během dne.
Man The