logo
0

Farouk Systems Silk Therapy Curl Cream - Stylingový krém pro definici vln

  • Silk Therapy
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 199082
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Silk Therapy Curl Cream - Stylingový krém pro definici vln

BioSilk Silk Therapy Curl Cream je exkluzivní stylingový krém, který byl vyvinut pro zajištění dokonalé definice a oživení přirozených vln a kadeří. Tento produkt kombinuje výživné ingredience se špičkovými stylingovými technologiemi, aby poskytl vlasům optimální péči a zároveň vytvořil perfektní vzhled kudrnatých vlasů.

Účinky:
BioSilk Silk Therapy Curl Cream zajišťuje dokonalý tvar a formu kadeří, aniž by vlasy zatěžoval nebo je zanechal mastnými. Tento krém hydratuje a vyživuje vlasová vlákna, což zajišťuje, že vaše kudrlinky budou měkčí, pružnější a zdravější. Kromě toho tento krém také chrání vlasy před škodlivými vlivy prostředí, jako je teplota a vlhkost.

Vhodný pro:
BioSilk Silk Therapy Curl Cream je ideální pro všechny typy kudrnatých a vlnitých vlasů. Je vhodný pro ty, kteří hledají výrobek, který jim pomůže získat dokonale definované a zdravé kudrlinky bez zbytečného zatěžování vlasů.

Použití:
Naneste malé množství krému na vlhké vlasy od kořínků až po konečky. Poté nechte vlasy přirozeně uschnout nebo je vysušte difuzérem pro maximální efekt. Pro ještě intenzivnější definici kadeří můžete produkt použít na suché vlasy.
Silk Therapy