logo
0

Kemon Actyva Volume E Corposita Shampoo - Šampon pro objem vlasů

  • Actyva Volume
1000ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190886
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Actyva Volume E Corposita Shampoo - Šampon pro objem vlasů

Mnoho z nás touží po plných, objemných vlasech, které září zdravím a vitalitou. S Kemon Actyva Volume E Corposita Shampoo máte tu možnost dosáhnout právě takových výsledků. Tento revoluční šampon je speciálně navržen, aby poskytl vašim vlasům ten dokonalý objem, aniž by byl zapotřebí kompromis v oblasti výživy a péče. S jeho speciálními aktivními látkami a vzorcem pro hloubkovou péči můžete očekávat nejen viditelně plnější vlasy, ale i vlasy zdravější od kořínků až po konečky.

Účinky:
Maximální objem: Speciální složení šamponu vdechne do vašich vlasů nový život a dodá jim neuvěřitelný objem.
Hloubková výživa: Aktivní složky pronikají hluboko do vlasového vlákna, poskytujíc vám tak silné, zdravé vlasy od kořínků až po konečky.
Lesk a vitalita: Vlasy získávají zpět svůj přirozený lesk, stávají se pružnějšími a zdravě vypadajícími.
Ochrana: Ochranné složky v šamponu pomáhají chránit vlasy před vnějšími vlivy, jako je znečištění, sluneční záření a teplotní změny.

Vhodný pro:
Tento šampon je ideální volbou pro všechny, kteří touží po plných, objemných vlasech. Ať už máte jemné, normální nebo hrubé vlasy, Kemon Actyva Volume E Corposita Shampoo je navržen tak, aby odpovídal vašim specifickým potřebám a poskytoval vám tu nejlepší péči.

Použití:
Naneste potřebné množství šamponu na mokré vlasy. Masírujte do pěny, soustřeďte se především na kořínky a pokožku hlavy. Po masáži důkladně opláchněte teplou vodou. Pro nejlepší výsledky a komplexní péči doporučujeme následovat použitím Kemon Actyva Volume E Corposita Conditioner.

Kemon Actyva Volume E Corposita Shampoo není jen dalším šamponem na objem na trhu. Je to výsledek pečlivého výzkumu a inovace v oblasti péče o vlasy. Nabízí dokonalou kombinaci výživy, ochrany a objemu, který trvá. Pokud hledáte šampon, který skutečně dodá vašim vlasům to, co slibuje, vaše hledání končí zde. Dodejte svým vlasům zdraví, vitalitu a objem, který si zaslouží, s Kemon Actyva Volume E Corposita Shampoo.
Actyva Volume