logo
0

OPI Infinite Shine Silk Duo Pack - Sada laků na nehty

  • Infinite Shine
30ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 206587
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Infinite Shine Silk Duo Pack - Sada laků na nehty

Sada obsahuje nový Infinite Shine Base Coat a Top Coat, jejichž receptura byla zformulována tak, aby šla ruku v ruce s barevnými laky z této řady. Podkladová a vrchní báze je vhodná pro všechny typy nehtů.

Proč Base Coat a Top Coat utvářejí svatou trojici s laky Infinity Shine?
- Dlouhodobější výdrž, díky technologii Pre-Cured
- Ochrana před zbarvením nehtu
- Zabránění vysušení nehtové ploténky
- Odolnost před poškrábáním a olupováním
- Zachování barevného pigmentu
- Větší lesk

Použití:
1. Pro zachování zdraví nehtů aplikujte jednu vrstvu podkladového laku Infinite Shine Base Coat, aby se předcházelo zbarvení a případného vysušování nehtové ploténky při dlouhodobém užití. Base Coat nechte dobře zaschnout, než začnete s aplikací barevného laku Infinite Shine, jinak budou následující vrstvy déle prosychat a mít tendenci na nehtu řádkovat.
2. Následně před natřením dvou tenkých vrstev barevného laku Inifinite Shine lahvičkou dobře protřepejte. Při každé vrstvě otřete několikrát jednu stranu štětečku o lahvičku laku, abyste dosáhli rovnoměrného uhlazeného a celistvého nátěru.
Je nezbytné, abyste nechali všechny jednotlivé vrstvy řádně proschnout, než začnete s aplikací další vrstvy.
3. Na závěr, naneste jednu vrstvu vrchního laku Infinite Shine Top Coat, abyste jednotlivé vrstvy ucelili, čímž tak podpoříte odolnost laku před poškrábáním a zároveň prodloužili tím jeho výdrž a lesk.
K úplnému zaschnutí všech vrstev laků není vůbec potřeba používat UV/LED lampu, stačí na vzduchu.
4. Lak odstraníte za pomocí vatového tampónku a odlakovače, avšak není potřeba lak z nehtu vyloženě drhnout, jelikož ho setřete i jedním tahem.

Školitelka OPI doporučuje: „U čerstvě nalakovaných nehtů je potřeba se vyhnout alespoň na 24 hodin aktivitám, které by mohly poškodit lak jako např. saunování, plavání, mytí nádobí atd. nebo se dostat do přímého kontaktu s čistícími prostředky.“

Ať už budete laky Infinite Shine používat v pohodlí domova či v profesionálním zázemí, jsou vynikající pro uplatnění v pedikúře.

Upozornění:
Jako v každém systému laků na nehty, zde záleží na kvalitě nehtů, která následně určuje výkon laku.

Infinite Shine Base Coat a Top Coat se nedoporučuje kombinovat s laky z jiných řad než Infinite Shine kvůli technologii Pre-Cured, která může také ovlivnit výkonnost laků.
Infinite Shine